Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2391
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4517
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1561
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 469
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2391
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4517
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1561
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 469
Składniki
Pietruszkę skrapiamy oliwą i pieczemy w piekarniku w temp.170 stopni do miękkości ( zdejmujemy wysuszoną skórę) a następnie blendujmy razem z miodem , solą oraz śmietaną.
Karpia smarujemy oliwą , przyprawiamy solą oraz zielonym pieprzem i grillujemy około 8-12 minut z każdej strony. Podajemy z gorącym puree z pietruszki , ugotowaną fasolą szparagową i zieleniną skrapiać oliwą z chili oraz posypując czerwonym pieprzem.