Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 656
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 656
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 87
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2692
Składniki
Mięso mielone połącz z surowym jajkiem, drobno posiekaną cebulą, natką pietruszki, startą na tarce o dużych oczkach papryką i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
połącz, dosypując sól, czarny pieprz oraz odrobinę przyprawy do kebaba.
Wyrób całość na gładką masę, ulep podłużne kotleciki i nadziej je na zwilżone wodą patyki.
Umieść potrawę na tacce i ułóż ją na grillu. Upiecz na złoto. Podawaj z warzywami.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 300. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax