Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4460
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1064
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 470
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3140
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38788
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4460
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1064
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 470
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3140
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38788
Składniki
Mięso mielone połącz z surowym jajkiem, drobno posiekaną cebulą, natką pietruszki, startą na tarce o dużych oczkach papryką i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
połącz, dosypując sól, czarny pieprz oraz odrobinę przyprawy do kebaba.
Wyrób całość na gładką masę, ulep podłużne kotleciki i nadziej je na zwilżone wodą patyki.
Umieść potrawę na tacce i ułóż ją na grillu. Upiecz na złoto. Podawaj z warzywami.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 300. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax