Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24939
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 109
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24939
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 109
Składniki
Mięso mielone połącz z surowym jajkiem, drobno posiekaną cebulą, natką pietruszki, startą na tarce o dużych oczkach papryką i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
połącz, dosypując sól, czarny pieprz oraz odrobinę przyprawy do kebaba.
Wyrób całość na gładką masę, ulep podłużne kotleciki i nadziej je na zwilżone wodą patyki.
Umieść potrawę na tacce i ułóż ją na grillu. Upiecz na złoto. Podawaj z warzywami.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 300. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax