Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Klopsy z papryką"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2623
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2623
Składniki
Czerwoną paprykę oczyść i drobno posiekaj. Wymieszaj z mięsem mielonym, 2 jajkami, bułką tartą, koperkiem i przyprawami. Uformuj pulpety, obtocz w bułce tartej i usmaż.
W szerokim garnku zagotuj wodę. Dodaj koncentrat pomidorowy i przyprawy. Gdy powstanie sos, włóż podsmażone pulpety. Gotuj 15 minut na wolnym ogniu.Źródło: Na żywo