Do góry

Dania główne Przepis na:

Klopsy z papryką

Klopsy z papryką

Autor:

Przepisów i artykułów: 1757 Ocena: 14907

Dodano:

Odsłon: 8

Przepis wart wypróbowania: "Klopsy z papryką"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Klopsy z papryką

Przygotowanie

  1. Czerwoną paprykę oczyść i drobno posiekaj. Wymieszaj z mięsem mielonym, 2 jajkami, bułką tartą, koperkiem i przyprawami. Uformuj pulpety, obtocz w bułce tartej i usmaż.

  2. W szerokim garnku zagotuj wodę. Dodaj koncentrat pomidorowy i przyprawy. Gdy powstanie sos, włóż podsmażone pulpety. Gotuj 15 minut na wolnym ogniu.

    Źródło: Na żywo

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń