Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Klopsy z papryką"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1153
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13195
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1153
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13195
Składniki
Czerwoną paprykę oczyść i drobno posiekaj. Wymieszaj z mięsem mielonym, 2 jajkami, bułką tartą, koperkiem i przyprawami. Uformuj pulpety, obtocz w bułce tartej i usmaż.
W szerokim garnku zagotuj wodę. Dodaj koncentrat pomidorowy i przyprawy. Gdy powstanie sos, włóż podsmażone pulpety. Gotuj 15 minut na wolnym ogniu.Źródło: Na żywo