Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kociołki przeważnie robi się nad ogniskiem, ta wersja jest można powiedzieć zimowa kiedy za oknem zimno lub nie chce się rozpalać
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Składniki
ziemniaki, boczek kroje w plastry 0,5 cm. kiełbasę i cebulę w kostkę, marchew polowe w plasterki resztę zcieram na tarce o dużych oczkach
na spód naczynia 2, 3 łyżki oliwy plastry boczku i warstwowo układamy wcześniej przygotowane produkty posypując przyprawami. Wierzch można przykryć liśćmi kapusty
zamykam naczynie i na małym ogniu duszę do miękkości ok 60 min