Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kociołki przeważnie robi się nad ogniskiem, ta wersja jest można powiedzieć zimowa kiedy za oknem zimno lub nie chce się rozpalać
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231682
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4925
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36178
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1374
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231682
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4925
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36178
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1374
        
        
                Składniki
ziemniaki, boczek kroje w plastry 0,5 cm. kiełbasę i cebulę w kostkę, marchew polowe w plasterki resztę zcieram na tarce o dużych oczkach
na spód naczynia 2, 3 łyżki oliwy plastry boczku i warstwowo układamy wcześniej przygotowane produkty posypując przyprawami. Wierzch można przykryć liśćmi kapusty
zamykam naczynie i na małym ogniu duszę do miękkości ok 60 min