Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kociołki przeważnie robi się nad ogniskiem, ta wersja jest można powiedzieć zimowa kiedy za oknem zimno lub nie chce się rozpalać
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3544
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 374
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1767
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3544
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 374
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1767
Składniki
ziemniaki, boczek kroje w plastry 0,5 cm. kiełbasę i cebulę w kostkę, marchew polowe w plasterki resztę zcieram na tarce o dużych oczkach
na spód naczynia 2, 3 łyżki oliwy plastry boczku i warstwowo układamy wcześniej przygotowane produkty posypując przyprawami. Wierzch można przykryć liśćmi kapusty
zamykam naczynie i na małym ogniu duszę do miękkości ok 60 min