Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kopytka
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1171
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4827
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1473
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1171
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4827
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1473
Składniki
Puree przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu i studzimy;
Do wystudzonego puree dodajemy mąką, jajko, sól i wyrabiamy ciasto;
Z wyrobionego ciasta odkrawamy około 5 cm kawałki, rolujemy do uzyskania walca grubości 1 cm i kroimy kopytka;
Wrzucamy kopytka do osolonego wrzątku i gotujemy do wypłynięcia.