Dania główne Przepis na:
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Fileta myjemy i osuszamy. Kroimy na kawałki wielkości ok 3 na 4 cm. Posypujemy przyprawą do kurczaka-odstawiamy na ok. 15 min. Do miski przekładamy jogut i dodajemy fileta w przyprawie. Wkładamy do lodówki na całą noc.
Krakersy kruszymy do miski. Fileta panierujemy w krakersach i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piekarnik nagrzewamy do 160-180 stop. C, i pieczemy ok 20-25 min. Podajemy z sosem czosnkowym. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

rozanna 31 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
to musi być pyszne...0 Kto głosował? | Odpowiedz

Klaudiaz 30 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
Pyszne, dobre są też z krakersami serowymi bądź cornfleiksami0 Kto głosował? | Odpowiedz