Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne, uwielbiają je dzieci
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7627
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 227
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2562
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 542
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7627
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 227
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2562
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 542
Składniki
Jajka mieszamy z majonezem,startym serem,posiekaną pietruszką i wegetą.
Oczyszczamy pieczarki,ścieramy na tartce o dużych oczkach i smażymy na maśle,az woda odparuje.
Mięso kroimy w drobną kostkę Mieszamy z pieczarkami i masą jajeczną i na ok. 2 godz. studzimy w lodówce.
na patelni rozgrzewamy tłuszcz.Łyżką nabieramy masę i smażymy nieduże kotleciki.podajemy od razu po usmażeniu