Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kotleciki z mintaja"
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 268
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5007
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4854
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44933
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 558
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 268
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5007
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4854
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44933
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 558
Składniki
Bułkę namocz w mleku, odciśnij. Cebulę pokrój w kostkę, zeszklij na oleju. Filety, umyj, zdejmij skórę, pokrój w kostkę. Połącz z jajkiem, cebulą, 2 łyżkami bułki tartej, namoczoną bułką, sokiem z cytryny i posiekanym koperkiem. Przypraw pieprzem cytrynowym i solą, wymieszaj.
Z masy formuj niewielkie kulki. Obtaczaj je w pozostałej bułce. Smaż na rozgrzanym oleju przez 2-3 minuty z każdej strony, dekoruj koperkiem i cytryną.
CZAS: około 20 minutŹródło: Dobry Tydzień