Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kotleciki z mintaja"
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 226
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 740
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 914
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 226
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 740
Nieskomplikowany sernik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu, a przy tym bar...
Odsłon: 914
Składniki
Bułkę namocz w mleku, odciśnij. Cebulę pokrój w kostkę, zeszklij na oleju. Filety, umyj, zdejmij skórę, pokrój w kostkę. Połącz z jajkiem, cebulą, 2 łyżkami bułki tartej, namoczoną bułką, sokiem z cytryny i posiekanym koperkiem. Przypraw pieprzem cytrynowym i solą, wymieszaj.
Z masy formuj niewielkie kulki. Obtaczaj je w pozostałej bułce. Smaż na rozgrzanym oleju przez 2-3 minuty z każdej strony, dekoruj koperkiem i cytryną.
CZAS: około 20 minutŹródło: Dobry Tydzień