Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4862
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13199
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5785
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7415
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4862
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13199
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5785
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7415
Składniki
Do mielonego mięsa dodajemy podsmażona cebulę w kostke,bułkę(wcześniej namoczonną i odcisniętą),surowe jajka i bułkę tartą jeżeli mięso jest za luźne.Co do mięsa to może byc różne ja dałem piersi z kurczaka ze schabem
Następnie formujemy kotlety w kształcie kwadratów i owijamy to plastrami boczku 2 szt.na krzyż,póżniej zawijamy zblanszowanymi paskami pora na ukos(na wrzątek wrzucamy paski pora na dosłownie 10 sek.).
Smażymy zubu stron na brązowo