Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste do przygotowania a w dodatku pyszne
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 793
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5412
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8638
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17654
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 793
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5412
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8638
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17654
Składniki
Na początku trzeba pokroić wieprzowine na kawałki. Po pokrojeniu jej potłuc tłuczkiem mięso na grubość 2 mm. W tym czasie możemy wstawić fasolkę, a w drugim garnku ryż. Gdy gotują się obie te rzeczy możemy doprawić mięso solą, pieprzem i vegetą. po doprawieniu możemy przejść do panierki. Na początku trzeba wsadzić mięso do mąki, później do utrzepanych jajek a na końcu do bułki tartej. Gdy fasolka się ugotuje odlewamy wodę i wsypujemy do na głęboki talerz. Ryż wyjmujemy z posolonej wody, a w tym czasie możemy usmażyć kotlety na patelni. Po ich usmażeniu na tej samej patelni roztapiamy palmę i dodajemy do niej bułkę tartą, gdy ją usmażymy możemy polać nią fasolkę szparagową do smaku. Na końcu wszystko układamy na talerzu.