Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste do przygotowania a w dodatku pyszne
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 283
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14570
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1711
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16782
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 283
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14570
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1711
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16782
Składniki
Na początku trzeba pokroić wieprzowine na kawałki. Po pokrojeniu jej potłuc tłuczkiem mięso na grubość 2 mm. W tym czasie możemy wstawić fasolkę, a w drugim garnku ryż. Gdy gotują się obie te rzeczy możemy doprawić mięso solą, pieprzem i vegetą. po doprawieniu możemy przejść do panierki. Na początku trzeba wsadzić mięso do mąki, później do utrzepanych jajek a na końcu do bułki tartej. Gdy fasolka się ugotuje odlewamy wodę i wsypujemy do na głęboki talerz. Ryż wyjmujemy z posolonej wody, a w tym czasie możemy usmażyć kotlety na patelni. Po ich usmażeniu na tej samej patelni roztapiamy palmę i dodajemy do niej bułkę tartą, gdy ją usmażymy możemy polać nią fasolkę szparagową do smaku. Na końcu wszystko układamy na talerzu.