Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste do przygotowania a w dodatku pyszne
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 523
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3589
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 4419
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30568
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 523
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3589
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 4419
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30568
Składniki
Na początku trzeba pokroić wieprzowine na kawałki. Po pokrojeniu jej potłuc tłuczkiem mięso na grubość 2 mm. W tym czasie możemy wstawić fasolkę, a w drugim garnku ryż. Gdy gotują się obie te rzeczy możemy doprawić mięso solą, pieprzem i vegetą. po doprawieniu możemy przejść do panierki. Na początku trzeba wsadzić mięso do mąki, później do utrzepanych jajek a na końcu do bułki tartej. Gdy fasolka się ugotuje odlewamy wodę i wsypujemy do na głęboki talerz. Ryż wyjmujemy z posolonej wody, a w tym czasie możemy usmażyć kotlety na patelni. Po ich usmażeniu na tej samej patelni roztapiamy palmę i dodajemy do niej bułkę tartą, gdy ją usmażymy możemy polać nią fasolkę szparagową do smaku. Na końcu wszystko układamy na talerzu.