Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1101
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1084
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13040
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1101
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1084
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13040
Składniki
kotlety rozbijamy,cebulke kroimy w cienkie talarki i przekładamy kotlety przyprawiajac przy okazji (pieprz i sól albo wegeta) odstawiamy do lodówki aż kotleciki przejdą pryprawami a cebulka zmięknie i bedzie przylegać do mięsa,ok.20 min-można robic od razu ale nie będzie to łatwe :)
z jajek ,śmietanyi mąki robimy ciasto (gęstość jak naleśnikowe)
maczamy kotleciki w cieście ,obtaczamy w bułce i smazymy na głebszym tłuszczu.smacznego )