Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 568
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 43
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 568
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4007
Składniki
kotlety rozbijamy,cebulke kroimy w cienkie talarki i przekładamy kotlety przyprawiajac przy okazji (pieprz i sól albo wegeta) odstawiamy do lodówki aż kotleciki przejdą pryprawami a cebulka zmięknie i bedzie przylegać do mięsa,ok.20 min-można robic od razu ale nie będzie to łatwe :)
z jajek ,śmietanyi mąki robimy ciasto (gęstość jak naleśnikowe)
maczamy kotleciki w cieście ,obtaczamy w bułce i smazymy na głebszym tłuszczu.smacznego )