Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414125
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2239
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414125
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2239
Składniki
kotlety rozbijamy,cebulke kroimy w cienkie talarki i przekładamy kotlety przyprawiajac przy okazji (pieprz i sól albo wegeta) odstawiamy do lodówki aż kotleciki przejdą pryprawami a cebulka zmięknie i bedzie przylegać do mięsa,ok.20 min-można robic od razu ale nie będzie to łatwe :)
z jajek ,śmietanyi mąki robimy ciasto (gęstość jak naleśnikowe)
maczamy kotleciki w cieście ,obtaczamy w bułce i smazymy na głebszym tłuszczu.smacznego )