Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 882
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 515
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 882
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 515
Składniki
kotlety rozbijamy,cebulke kroimy w cienkie talarki i przekładamy kotlety przyprawiajac przy okazji (pieprz i sól albo wegeta) odstawiamy do lodówki aż kotleciki przejdą pryprawami a cebulka zmięknie i bedzie przylegać do mięsa,ok.20 min-można robic od razu ale nie będzie to łatwe :)
z jajek ,śmietanyi mąki robimy ciasto (gęstość jak naleśnikowe)
maczamy kotleciki w cieście ,obtaczamy w bułce i smazymy na głebszym tłuszczu.smacznego )