Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotlety rybne z porami"
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10026
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2651
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1788
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 673
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3888
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10026
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2651
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1788
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 673
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3888
Składniki
Rybę bez skóry drobno posiekaj i wrzuć do miski. Dodaj przyprawę do ryb, posiekany koperek, namoczoną w wodzie i odsączoną kajzerkę. Dodaj jajko i bułkę tartą.
Cebulę i por bardzo drobno posiekaj. Marchew obierz i zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Wszystkie dokładnie wymieszaj z rybą.
Z powstałej masy formuj kotlety, obtaczaj w bułce tartej i smaż na oleju z obu stron na złoty kolor. Podawaj z gotowanymi ziemniakami i surówką z białej kapusty albo marchewką z groszkiem.Źródło: Takie jest życie