Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotlety rybne z porami"
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 300
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11109
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3645
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1241
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 300
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11109
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3645
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1241
Składniki
Rybę bez skóry drobno posiekaj i wrzuć do miski. Dodaj przyprawę do ryb, posiekany koperek, namoczoną w wodzie i odsączoną kajzerkę. Dodaj jajko i bułkę tartą.
Cebulę i por bardzo drobno posiekaj. Marchew obierz i zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Wszystkie dokładnie wymieszaj z rybą.
Z powstałej masy formuj kotlety, obtaczaj w bułce tartej i smaż na oleju z obu stron na złoty kolor. Podawaj z gotowanymi ziemniakami i surówką z białej kapusty albo marchewką z groszkiem.Źródło: Takie jest życie