Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotlety rybne z porami"
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2254
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3322
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1371
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2120
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2254
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3322
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1371
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2120
Składniki
Rybę bez skóry drobno posiekaj i wrzuć do miski. Dodaj przyprawę do ryb, posiekany koperek, namoczoną w wodzie i odsączoną kajzerkę. Dodaj jajko i bułkę tartą.
Cebulę i por bardzo drobno posiekaj. Marchew obierz i zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Wszystkie dokładnie wymieszaj z rybą.
Z powstałej masy formuj kotlety, obtaczaj w bułce tartej i smaż na oleju z obu stron na złoty kolor. Podawaj z gotowanymi ziemniakami i surówką z białej kapusty albo marchewką z groszkiem.Źródło: Takie jest życie