Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotlety rybne z porami"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34983
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18469
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34983
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18469
Składniki
Rybę bez skóry drobno posiekaj i wrzuć do miski. Dodaj przyprawę do ryb, posiekany koperek, namoczoną w wodzie i odsączoną kajzerkę. Dodaj jajko i bułkę tartą.
Cebulę i por bardzo drobno posiekaj. Marchew obierz i zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Wszystkie dokładnie wymieszaj z rybą.
Z powstałej masy formuj kotlety, obtaczaj w bułce tartej i smaż na oleju z obu stron na złoty kolor. Podawaj z gotowanymi ziemniakami i surówką z białej kapusty albo marchewką z groszkiem.Źródło: Takie jest życie