Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ORYGINALNY POMYSŁ JEŚLI KOMUŚ ZNUDZIŁ SIĘ JUŻ ZWYKŁY SCHABOWY;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 528
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 528
Składniki
Płatki migdałowe mieszamy z bułką tartą.
Jajka rozbijamy i roztrzepujemy.
Kotlety rozbijamy tłuczkiem, oprószamy solą i papryką.
Panierujemy w mące, jajku, a na końcu w migdałach z bułką tartą, mocno dociskając panierkę.
Smażymy z obu stron na złoty kolor.
Podajemy z frytkami.
Smacznego:)