Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ORYGINALNY POMYSŁ JEŚLI KOMUŚ ZNUDZIŁ SIĘ JUŻ ZWYKŁY SCHABOWY;)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 41
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 561
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4004
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 41
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 561
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4004
Składniki
Płatki migdałowe mieszamy z bułką tartą.
Jajka rozbijamy i roztrzepujemy.
Kotlety rozbijamy tłuczkiem, oprószamy solą i papryką.
Panierujemy w mące, jajku, a na końcu w migdałach z bułką tartą, mocno dociskając panierkę.
Smażymy z obu stron na złoty kolor.
Podajemy z frytkami.
Smacznego:)