Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ORYGINALNY POMYSŁ JEŚLI KOMUŚ ZNUDZIŁ SIĘ JUŻ ZWYKŁY SCHABOWY;)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118048
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8387
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3111
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2112
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1532
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118048
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8387
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3111
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2112
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1532
Składniki
Płatki migdałowe mieszamy z bułką tartą.
Jajka rozbijamy i roztrzepujemy.
Kotlety rozbijamy tłuczkiem, oprószamy solą i papryką.
Panierujemy w mące, jajku, a na końcu w migdałach z bułką tartą, mocno dociskając panierkę.
Smażymy z obu stron na złoty kolor.
Podajemy z frytkami.
Smacznego:)