Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
hm, wymyślone zupełnie przeze mnie, łatwe do zrobienia
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Masa moze byc troche trudna do uformowania kotletów. Ja nabierałam łyżka i kulę kładłam odrazu na talerz z tarta bułka, obtaczamy i formujemy dosc płaskie kotlety. Smażymy z obu stron i przekładamy do garnuszka pod pokrywke aby sobie "doszły"