Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
hm, wymyślone zupełnie przeze mnie, łatwe do zrobienia
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1642
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2651
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1963
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1642
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2651
Składniki
wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Masa moze byc troche trudna do uformowania kotletów. Ja nabierałam łyżka i kulę kładłam odrazu na talerz z tarta bułka, obtaczamy i formujemy dosc płaskie kotlety. Smażymy z obu stron i przekładamy do garnuszka pod pokrywke aby sobie "doszły"