Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatne,bezmięsne,pożywne,szybkie danie
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 23
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 356
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 23
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 356
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Składniki
Kalafior ugotować w osolonej wodzie(na półtwardo) dodać łyżeczkę cukru.Po ugotowaniu dodać podsmażoną cebulę i resztę składników.Zagnieść ciasto,robić kotlety na łyżce i obtaczać w bułce tartej,smażyć. Z jednego większego kalafiora wychodzi 10-13 koltletów średniej wielkości