Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatne,bezmięsne,pożywne,szybkie danie
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10337
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5953
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12778
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4540
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10337
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5953
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12778
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4540
Składniki
Kalafior ugotować w osolonej wodzie(na półtwardo) dodać łyżeczkę cukru.Po ugotowaniu dodać podsmażoną cebulę i resztę składników.Zagnieść ciasto,robić kotlety na łyżce i obtaczać w bułce tartej,smażyć. Z jednego większego kalafiora wychodzi 10-13 koltletów średniej wielkości