Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja koletów w innym wydaniu, brokół z kalafiorem i mozzarellą zachwyci najbardziej wybredne gusta.
Kalafior i brokuł gotujemy w posolonej wodzie tak by sie nie rozgotowały. Po ugotowaniu i ostudzeniu ugniatamy delikatnie tłuczkiem do ziemniaków, by zostały widoczne różyczki. Boczek kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni. Ser trzemy na tarce o gróbych oczkach, dodajemy do ubitych warzyw. Ostudzony boczek, jajko i około 2 łyżek posiekanej natki pietruszki dodajemy do masy. Wszystko razem dokładnie mieszamy, jeżeli masa jest za rzadka dodajemy trochę bułki tartej. Doprawiamy solą i pieprzem. Formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju z obu stron.
Obiad FIT pełen aromatu, witamin i składników odżywczych poprawiających trawi...
Odsłon: 69
Roladki ze schabu z obłędnym nadzieniem, bo ile można jeść tradycyjne schabow...
Odsłon: 138
Soczysta i po prostu przepyszna!
Odsłon: 380
Są tak smaczne, że grillowałam je już drugi raz!
Odsłon: 353
Bardzo smaczna, soczysta kiełbasa wieprzowa chuda, podpiekana. Kiełbasa wędzo...
Odsłon: 187
Sałatka ziemniaczana jest obowiązkowa na każdym polskim grillu.
Odsłon: 110
Roladki ze schabu z obłędnym nadzieniem, bo ile można jeść tradycyjne schabow...
Odsłon: 138
Soczysta i po prostu przepyszna!
Odsłon: 380
Są tak smaczne, że grillowałam je już drugi raz!
Odsłon: 353
Bardzo smaczna, soczysta kiełbasa wieprzowa chuda, podpiekana. Kiełbasa wędzo...
Odsłon: 187
Sałatka ziemniaczana jest obowiązkowa na każdym polskim grillu.
Odsłon: 110
Składniki
Kalafior i brokuł gotujemy w posolonej wodzie tak by sie nie rozgotowały. Po ugotowaniu i ostudzeniu ugniatamy delikatnie tłuczkiem do ziemniaków, by zostały widoczne różyczki. Boczek kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni. Ser trzemy na tarce o gróbych oczkach, dodajemy do ubitych warzyw. Ostudzony boczek, jajko i około 2 łyżek posiekanej natki pietruszki dodajemy do masy. Wszystko razem dokładnie mieszamy, jeżeli masa jest za rzadka dodajemy trochę bułki tartej. Doprawiamy solą i pieprzem. Formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju z obu stron.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Szparagi z makaronem i sosem
Dania główne
Smażone kurze bioderka, ziemniaki i marynowane ogóreczki.
Dania główne
Klopsiki z piekarnika
Dania główne
Rolady z jajecznicą
Szparagi z makaronem i sosem
Makaron tagliatelle w kremowym sosie śmietanowym ze szparagami to pomysł na s...
Odsłon: 87
Smażone kurze bioderka, ziemniaki i marynowane ogóreczki.
Smakowite kawałki kurczaka smażone, podane z ziemniakami polanymi tłuszczem i...
Odsłon: 58