Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krem z fasolki szparagowej"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12304
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1386
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13105
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5316
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12304
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1386
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13105
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5316
Składniki
Fasolkę umyj. Ziemniaki, marchewkę, pietruszkę i czosnek obierz, po czym pokrój na mniejsze kawałki.
Ugotuj warzywa na parze. Gdy będą miękkie, wrzuć je do garnka z gotującym się bulionem. Po około 5 minutach gotowania zmiksuj na gładki krem.
Na koniec połącz zupę ze śmietanką kremówką i dosyp do smaku odrobinę soli oraz białego pieprzu.
Czas: 40 min. 1 porcja = 180 kcal.Źródło: Kurier TV