Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krem z fasolki szparagowej"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1647
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1422
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1440
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1560
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1647
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1422
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1440
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1560
Składniki
Fasolkę umyj. Ziemniaki, marchewkę, pietruszkę i czosnek obierz, po czym pokrój na mniejsze kawałki.
Ugotuj warzywa na parze. Gdy będą miękkie, wrzuć je do garnka z gotującym się bulionem. Po około 5 minutach gotowania zmiksuj na gładki krem.
Na koniec połącz zupę ze śmietanką kremówką i dosyp do smaku odrobinę soli oraz białego pieprzu.
Czas: 40 min. 1 porcja = 180 kcal.Źródło: Kurier TV