Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krem z fasolki szparagowej"
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3703
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2025
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5410
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5468
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3703
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2025
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5410
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5468
Składniki
Fasolkę umyj. Ziemniaki, marchewkę, pietruszkę i czosnek obierz, po czym pokrój na mniejsze kawałki.
Ugotuj warzywa na parze. Gdy będą miękkie, wrzuć je do garnka z gotującym się bulionem. Po około 5 minutach gotowania zmiksuj na gładki krem.
Na koniec połącz zupę ze śmietanką kremówką i dosyp do smaku odrobinę soli oraz białego pieprzu.
Czas: 40 min. 1 porcja = 180 kcal.Źródło: Kurier TV