Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre na zimno jak i na ciepło!
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 913
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 425
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15265
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1878
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 913
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 425
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15265
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1878
Składniki
Pierś pokroić na drobną kostkę, dodać 2 łyżeczki curry i usmażyć na oliwce, wystudzić,
Szpinak rozmrozić i dusić z czosnkiem przeciśniętym przez praskę, dodać sól do smaku, wystudzić.
Rozwałkować ciasto francuskie na prostokąt ok 20 cm na 10cm, wzdłuż położyć szpinak i poukładać kostki kurczaka, zawinąć w rulonik.
Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, górę posmarować roztrzepanym jajkiem by się łądnie zarumieniło. Piec ok 10min w 200C,
SMACZNEGO !!!!!!