Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre na zimno jak i na ciepło!
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 15
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 13
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21620
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 78
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 15
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 13
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21620
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 78
Składniki
Pierś pokroić na drobną kostkę, dodać 2 łyżeczki curry i usmażyć na oliwce, wystudzić,
Szpinak rozmrozić i dusić z czosnkiem przeciśniętym przez praskę, dodać sól do smaku, wystudzić.
Rozwałkować ciasto francuskie na prostokąt ok 20 cm na 10cm, wzdłuż położyć szpinak i poukładać kostki kurczaka, zawinąć w rulonik.
Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, górę posmarować roztrzepanym jajkiem by się łądnie zarumieniło. Piec ok 10min w 200C,
SMACZNEGO !!!!!!