Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8591
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 585
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8591
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 585
Składniki
Ze sredniego kurczaka usunac wszystkie kosci tak aby skóra nie zostala przecieta Napeklować kurczaka przyprawa czosnkiem i odrobina oliwy Natrzec i zostawic na jakis czas Mięso mielone wymieszac z 1 jajkiem posiekana natka pietruszki starta na drobnej tarce marchewka i namoczona wczesniej bulka doprawic dodac posiekane 2 zabki czosnku Nadziewamy kurczaka i spinamy go wykalaczkami lub poprostu zszywamy Pieczemy i.k 70-80 min w temp. 190 C