Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis znalazłam w jakiejś broszurce. Wypróbowałam na dzieciach, (ha, ha, ha). Były na tak. (moje dzieci lubią nowości i udziwnienia, więc wszystkie nowe przepisy próbuję na nich. Przynajmniej szczerze się zachwycają lub krzywią i kręcą nosem). Odważyłam się podać danie znajomym. Chwalili i brali przepis. Więc chyba jest ok. A przy tym jest bardzo proste.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1714
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15082
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2756
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8881
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1714
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15082
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2756
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8881
Składniki
Kurczaka nasolić i zostawić na 2 godz. (można dzień wcześniej) Pepsi, keczup, przyprawę i rozgnieciony czosnek wymieszać ze sobą, zalać tym sosem kurczaka i dusić do miękkości na wolnym ogniu.