Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cos dla smakoszy ostrych smaków i grillowania. Szybko i smacznie.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10985
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4882
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1014
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9469
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1409
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10985
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4882
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1014
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9469
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1409
Składniki
Kurczaka rozcinamy wzdłuż mostaka i zgniatamy na plasko. Przygotowujemy maryna te z rozgniecionych ziaren pieprzu pocietej drobno papryczki i soli lub sosu sojowego. Musi byc naprawde ostra. Kurczka marynujemy przez okolo godzine. Pieczemy na grillu polewajac co jakis czas marynata.