Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe, a smaczne danie
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8652
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 602
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8652
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 602
Składniki
Olej mieszam z winem, przyprawami, płatkami i słonecznikiem. Do marynaty wkładam podudzia z kurczaka. Nacieram, odstawiam na godzinę.
Mięso z marynatą wkładam do naczynia żaroodpornego. Na wierzchu układam kawałki masła. Piekę 90 minut w 180 st. C.