Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE I ŁATWE DO ZROBIENIA.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2639
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1960
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2639
Składniki
UDKA UMYĆ I OSUSZYĆ RĘCZNIKIEM PAPIEROWYM. W RONDELKU ROZPUŚĆ MARGARYNĘ I DODAJ UDKA. MARCHEW OBRAĆ I ZETRZEĆ NA TARCE NA DUŻYCH OCZKACH . NA UDKA POSYPAĆ PRZYPRAWĘ JARZYNKĘ, SÓL, PIEPRZ I MAGI. NA TO POSYPAĆ STARTĄ MARCHEW I DOLAĆ 1 1/2 SZKL. WODY.
DUSIĆ DO MIĘKKOŚCI. NA KONIEC WYMIESZAĆ MĄKĘ Z MAŁĄ ILOŚCIĄ WODY I WLAĆ DO WYWARU, NASTĘPNIE DODAĆ ŚMIETANĘ I WYMIESZAĆ. EWENTUALNIE DOPRAWIĆ DO SMAKU. PODAWAĆ Z ZIEMNIAKAMI LUB RYŻEM. SMACZNEGO