Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE I ŁATWE DO ZROBIENIA.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15138
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15138
Składniki
UDKA UMYĆ I OSUSZYĆ RĘCZNIKIEM PAPIEROWYM. W RONDELKU ROZPUŚĆ MARGARYNĘ I DODAJ UDKA. MARCHEW OBRAĆ I ZETRZEĆ NA TARCE NA DUŻYCH OCZKACH . NA UDKA POSYPAĆ PRZYPRAWĘ JARZYNKĘ, SÓL, PIEPRZ I MAGI. NA TO POSYPAĆ STARTĄ MARCHEW I DOLAĆ 1 1/2 SZKL. WODY.
DUSIĆ DO MIĘKKOŚCI. NA KONIEC WYMIESZAĆ MĄKĘ Z MAŁĄ ILOŚCIĄ WODY I WLAĆ DO WYWARU, NASTĘPNIE DODAĆ ŚMIETANĘ I WYMIESZAĆ. EWENTUALNIE DOPRAWIĆ DO SMAKU. PODAWAĆ Z ZIEMNIAKAMI LUB RYŻEM. SMACZNEGO