Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE I ŁATWE DO ZROBIENIA.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 421
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 91
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 165
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 122
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 421
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 91
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 165
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 122
Składniki
UDKA UMYĆ I OSUSZYĆ RĘCZNIKIEM PAPIEROWYM. W RONDELKU ROZPUŚĆ MARGARYNĘ I DODAJ UDKA. MARCHEW OBRAĆ I ZETRZEĆ NA TARCE NA DUŻYCH OCZKACH . NA UDKA POSYPAĆ PRZYPRAWĘ JARZYNKĘ, SÓL, PIEPRZ I MAGI. NA TO POSYPAĆ STARTĄ MARCHEW I DOLAĆ 1 1/2 SZKL. WODY.
DUSIĆ DO MIĘKKOŚCI. NA KONIEC WYMIESZAĆ MĄKĘ Z MAŁĄ ILOŚCIĄ WODY I WLAĆ DO WYWARU, NASTĘPNIE DODAĆ ŚMIETANĘ I WYMIESZAĆ. EWENTUALNIE DOPRAWIĆ DO SMAKU. PODAWAĆ Z ZIEMNIAKAMI LUB RYŻEM. SMACZNEGO