Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1154
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1193
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13270
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1154
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1193
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13270
Składniki
Do rondelka wsypujemy śliwki,zalewamy piwem i gotujemy na wolnym ogniu do odparowania piwa. Oczyszczonego kurczaka faszerujemy śliwkami, zaszywamy i smarujemy przyprawą rozmieszaną z oliwą. Pieczemy w piekarniku około 45 minut w zależności od wielkości naszego kurczaka w 200 stopniach. Smacznego.