Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łazanki z kapustą kiszoną i kiełbasą"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1567
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1327
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1386
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1323
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1567
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1327
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1386
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1323
Składniki
Kapustę odciśnij z nadmiaru soku i posiekaj. Włóż ją do garnka. Dodaj kminek, ziele angielskie i liść laurowy. Całość zalej wodą. Gotuj na małym ogniu około 20 minut. Po tym czasie odcedź kapustę, zalej ją świeżą wodą i gotuj kolejne 20 minut.
Na patelni roztop masło. Wrzuć pokrojoną w piórka cebulę, posyp ją solą i zeszklij. Dorzuć plasterki kiełbasy i smaż kilka minut.
Na koniec dodaj gotowe do kapusty. Wymieszaj je z koncentratem pomidorowym oraz ugotowanymi łazankami i podawaj.Źródło: Kurier TV