Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łazanki z kapustą kiszoną i kiełbasą"
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Kapustę odciśnij z nadmiaru soku i posiekaj. Włóż ją do garnka. Dodaj kminek, ziele angielskie i liść laurowy. Całość zalej wodą. Gotuj na małym ogniu około 20 minut. Po tym czasie odcedź kapustę, zalej ją świeżą wodą i gotuj kolejne 20 minut.
Na patelni roztop masło. Wrzuć pokrojoną w piórka cebulę, posyp ją solą i zeszklij. Dorzuć plasterki kiełbasy i smaż kilka minut.
Na koniec dodaj gotowe do kapusty. Wymieszaj je z koncentratem pomidorowym oraz ugotowanymi łazankami i podawaj.Źródło: Kurier TV