Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 12778
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1019
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4324
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 893
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1139
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 4102
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 12778
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1019
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4324
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 893
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1139
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 4102
Składniki
Buraka obieramy i ścieramy na tarce.Na rozgrzanym oleju przesmażamy cebulkę i dodajemy buraczki.Smażymy ok.5 minut.Do buraczków dodajemy na zmianę śmietanę i bulion do zagęstnienia sosu.Doprawiamy do smaku sokiem z cytryny,chrzanem,solą,cukrem,piprzem.Odstawiamy. Filetyposypujemy piprzem i skrapiamy sokiem z cytryny.Łososia smażymy na oleju z masłem po 3-5 minut z każdej strony..Porcje łososia przekładamy na talerz i polewamy sosem z buraczków.Posypujemy natką pietruszki. Podajemy z ryżem. Smacznego:-)