Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38012
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 389
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 152
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9235
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38012
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 389
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 152
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9235
Składniki
Buraka obieramy i ścieramy na tarce.Na rozgrzanym oleju przesmażamy cebulkę i dodajemy buraczki.Smażymy ok.5 minut.Do buraczków dodajemy na zmianę śmietanę i bulion do zagęstnienia sosu.Doprawiamy do smaku sokiem z cytryny,chrzanem,solą,cukrem,piprzem.Odstawiamy. Filetyposypujemy piprzem i skrapiamy sokiem z cytryny.Łososia smażymy na oleju z masłem po 3-5 minut z każdej strony..Porcje łososia przekładamy na talerz i polewamy sosem z buraczków.Posypujemy natką pietruszki. Podajemy z ryżem. Smacznego:-)