Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Buraka obieramy i ścieramy na tarce.Na rozgrzanym oleju przesmażamy cebulkę i dodajemy buraczki.Smażymy ok.5 minut.Do buraczków dodajemy na zmianę śmietanę i bulion do zagęstnienia sosu.Doprawiamy do smaku sokiem z cytryny,chrzanem,solą,cukrem,piprzem.Odstawiamy. Filetyposypujemy piprzem i skrapiamy sokiem z cytryny.Łososia smażymy na oleju z masłem po 3-5 minut z każdej strony..Porcje łososia przekładamy na talerz i polewamy sosem z buraczków.Posypujemy natką pietruszki. Podajemy z ryżem. Smacznego:-)