Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10358
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336705
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4173
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423316
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10358
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336705
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4173
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423316
Składniki
Buraka obieramy i ścieramy na tarce.Na rozgrzanym oleju przesmażamy cebulkę i dodajemy buraczki.Smażymy ok.5 minut.Do buraczków dodajemy na zmianę śmietanę i bulion do zagęstnienia sosu.Doprawiamy do smaku sokiem z cytryny,chrzanem,solą,cukrem,piprzem.Odstawiamy. Filetyposypujemy piprzem i skrapiamy sokiem z cytryny.Łososia smażymy na oleju z masłem po 3-5 minut z każdej strony..Porcje łososia przekładamy na talerz i polewamy sosem z buraczków.Posypujemy natką pietruszki. Podajemy z ryżem. Smacznego:-)