Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychota jednym słowem:) jednocześnie bardzo prosta i szybka
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 437
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5468
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1076
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 425
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1131
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 44
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 437
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5468
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1076
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 425
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1131
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 44
Składniki
Makaron gotujemy al dante. Jabłka obieramy i trzemy na tarce o grubych oczkach a następnie podsmarzamy na margarynie i dodajemy cuker puder. Gdy jabłka zesmarzą się na jednolitą masę dodajemy do nich ugotowany makaron i mieszamy trzymając jeszcze przez chwilę na małym ogniu. Podajemy na ciepło