Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Makaron z łososiem"
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5300
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 849
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11729
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5061
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1315
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5300
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 849
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11729
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5061
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1315
Składniki
Cebulę posiekaj i zeszklij na rozgrzanym oleju.
Po chwili dorzuć pokrojone w kostkę pomidory i smaż 5 minut. Po tym czasie dodaj świeże liście szpinaku.
Trzymaj całość na patelni do czasu, aż szpinak zrobi się miękki. Wtedy dopraw do smaku i zdejmij z ognia.
Makaron ugotuj i rozłóż go na talerze. Umieść na nim warzywa, kawałki łososia, kapary i listki bazylii.
Czas przygotowania: 40 min . Ilość kalorii na 1 porcję: 370. Stopień trudności: łatweŹródło: Telemax