Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Makaron z łososiem"
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 76
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 75
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 107
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 51
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 76
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 75
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 107
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 51
Składniki
Cebulę posiekaj i zeszklij na rozgrzanym oleju.
Po chwili dorzuć pokrojone w kostkę pomidory i smaż 5 minut. Po tym czasie dodaj świeże liście szpinaku.
Trzymaj całość na patelni do czasu, aż szpinak zrobi się miękki. Wtedy dopraw do smaku i zdejmij z ognia.
Makaron ugotuj i rozłóż go na talerze. Umieść na nim warzywa, kawałki łososia, kapary i listki bazylii.
Czas przygotowania: 40 min . Ilość kalorii na 1 porcję: 370. Stopień trudności: łatweŹródło: Telemax