Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na jesienne obiady
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2342
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1866
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2342
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1866
Składniki
Dynie i cebule obrać , dynie pokroic w kostke a cebule w piórka .Włożyć do naczynia żaroodpornego razem z boczkim i wszystko skrapić oliwą i przyprawić. Piec około 20-25 min w temperaturze 190 stopni.
Ugotować makaron, odcedzić i przełożyć do dużej miski, Wlożyć upieczoną cebulą ,dynię i boczek, posypać parmezanem skropić oliwą i wszystko wymieszać .