Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na jesienne obiady
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4805
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9147
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10703
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4805
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9147
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1351
Składniki
Dynie i cebule obrać , dynie pokroic w kostke a cebule w piórka .Włożyć do naczynia żaroodpornego razem z boczkim i wszystko skrapić oliwą i przyprawić. Piec około 20-25 min w temperaturze 190 stopni.
Ugotować makaron, odcedzić i przełożyć do dużej miski, Wlożyć upieczoną cebulą ,dynię i boczek, posypać parmezanem skropić oliwą i wszystko wymieszać .