Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na jesienne obiady
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 302
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11117
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3666
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1253
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 302
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11117
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3666
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1253
Składniki
Dynie i cebule obrać , dynie pokroic w kostke a cebule w piórka .Włożyć do naczynia żaroodpornego razem z boczkim i wszystko skrapić oliwą i przyprawić. Piec około 20-25 min w temperaturze 190 stopni.
Ugotować makaron, odcedzić i przełożyć do dużej miski, Wlożyć upieczoną cebulą ,dynię i boczek, posypać parmezanem skropić oliwą i wszystko wymieszać .