Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na jesienne obiady
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4061
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415932
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2727
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4061
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415932
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2727
Składniki
Dynie i cebule obrać , dynie pokroic w kostke a cebule w piórka .Włożyć do naczynia żaroodpornego razem z boczkim i wszystko skrapić oliwą i przyprawić. Piec około 20-25 min w temperaturze 190 stopni.
Ugotować makaron, odcedzić i przełożyć do dużej miski, Wlożyć upieczoną cebulą ,dynię i boczek, posypać parmezanem skropić oliwą i wszystko wymieszać .