Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie, smaczne, proste i szybkie. (wg przepisu Macieja Kuronia)
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35673
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1197
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5998
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35673
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1197
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5998
        
        Składniki
Gotujemy makaron wg przepisu na opakowaniu
Łososia kroimy na mniejsze kawałki i podsmażamy (na dobrej teflonowej patelni nie dodajemy tłuszczu)
Do podsmażonego łososia dodajemy serek mascarpone, podgrzewamy mieszając,aż do rozpuszczenia serka.
Dodajemy koperek i sok z cytryny do smaku. (przed doprawieniem solą sprawdzić smak, ponieważ łosoś jest dość słony)
Odcedzamy makaron, przekładamy do miski i mieszamy z sosem łososiowym.
Wspaniale smakuje z sałatką grecką.