Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie jednogarnkowe, doskonałe na imprezę wieloosobową, bardzo dobre do mocnego alkoholu.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424849
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10665
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424849
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10665
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Składniki
Ziemniaki pokrojone gotować z kostką rosołową aż zmiękną. Połowę kiełbasy zmielić z cebulą na papkę (jak na sznycle). Kukurydzę, fasole i paprykę opłukać. Resztę kiełbasy pokroić na paseczki, względnie kawałki około 2 cm. Pomidory rozdrobnić. Do ugotowanych w rosole ziemniaków wrzucić papkę z kiełbasy i cebuli, oraz resztę składników z przepisu. Doprawić do smaku, nie zapominając o papryce. Gotować aż ziemniaki przejdą smakiem reszty gulaszu. Podawać jako danie jednogarnkowe, do mocnego alkoholu.