Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie jednogarnkowe, doskonałe na imprezę wieloosobową, bardzo dobre do mocnego alkoholu.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 367
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11154
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3899
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1348
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 367
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11154
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3899
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1348
Składniki
Ziemniaki pokrojone gotować z kostką rosołową aż zmiękną. Połowę kiełbasy zmielić z cebulą na papkę (jak na sznycle). Kukurydzę, fasole i paprykę opłukać. Resztę kiełbasy pokroić na paseczki, względnie kawałki około 2 cm. Pomidory rozdrobnić. Do ugotowanych w rosole ziemniaków wrzucić papkę z kiełbasy i cebuli, oraz resztę składników z przepisu. Doprawić do smaku, nie zapominając o papryce. Gotować aż ziemniaki przejdą smakiem reszty gulaszu. Podawać jako danie jednogarnkowe, do mocnego alkoholu.