Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
CHYBA NIE MA ŁATWIEJSZEGO :)
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 295
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 4072
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 375
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29379
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 295
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 4072
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 375
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29379
Składniki
CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ WYŁOŻYĆ NA BLASZKĘ, NA CEBULI POUKŁADAĆ PLASTRY KARKÓWKI, WSZYSTKO POSMAROWAĆ MAJONEZEM, PIEC W TEMP. 180 STOPNI DO MIĘKKOŚCI - PYCHA !