Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
oszczędnościowe, nie samym mięsem człowiek żyje.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1380
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1380
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
cebulę pokrojoną w drobną kostkę i marchewkę startą na dużych oczkach smażymy na łyżce oleju,
bułki moczymy w letniej wodzie
mięso, namoczoną bułkę, marchewkę,cebulę, jajka i przyprawy mieszamy i dobrze wyrabiamy. Z otrzymanej masy ja robię kulki i gotuję w wodzie z kostką rosołową, ale można formować kotleciki panierować w bułce tartej i smażyć jak typowe mielone