Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
oszczędnościowe, nie samym mięsem człowiek żyje.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1221
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 421
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1298
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1221
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 421
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1298
Składniki
cebulę pokrojoną w drobną kostkę i marchewkę startą na dużych oczkach smażymy na łyżce oleju,
bułki moczymy w letniej wodzie
mięso, namoczoną bułkę, marchewkę,cebulę, jajka i przyprawy mieszamy i dobrze wyrabiamy. Z otrzymanej masy ja robię kulki i gotuję w wodzie z kostką rosołową, ale można formować kotleciki panierować w bułce tartej i smażyć jak typowe mielone