Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
oszczędnościowe, nie samym mięsem człowiek żyje.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 757
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1569
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6085
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8925
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 757
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1569
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6085
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8925
Składniki
cebulę pokrojoną w drobną kostkę i marchewkę startą na dużych oczkach smażymy na łyżce oleju,
bułki moczymy w letniej wodzie
mięso, namoczoną bułkę, marchewkę,cebulę, jajka i przyprawy mieszamy i dobrze wyrabiamy. Z otrzymanej masy ja robię kulki i gotuję w wodzie z kostką rosołową, ale można formować kotleciki panierować w bułce tartej i smażyć jak typowe mielone