Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne dobre do obiadu:)
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 508
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 275
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9716
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1136
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4484
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 508
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 275
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9716
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1136
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4484
Składniki
Namoczyć bułkę w mleku,odcisnąć,rozdrobnić,dodać do mięsa wraz z solą,pieprzem i zieleniną. Bardzo dokładnie wyrobić. Dodać ser,jeszcze raz wyrobić.
Rozgrzać na patelni olej i kłaść uformowane wilgotnymi dłońmi kotlety,obtoczone w tartej bułce. Smażyć na rumiano z obu stron.
pod koniec smażenia na kilka minut przykryć patelnię,aby kotlety dosmażyły się w środku.