Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne dobre do obiadu:)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 197
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4449
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12073
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6859
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5633
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 197
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4449
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12073
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6859
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5633
Składniki
Namoczyć bułkę w mleku,odcisnąć,rozdrobnić,dodać do mięsa wraz z solą,pieprzem i zieleniną. Bardzo dokładnie wyrobić. Dodać ser,jeszcze raz wyrobić.
Rozgrzać na patelni olej i kłaść uformowane wilgotnymi dłońmi kotlety,obtoczone w tartej bułce. Smażyć na rumiano z obu stron.
pod koniec smażenia na kilka minut przykryć patelnię,aby kotlety dosmażyły się w środku.