Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone o niespotykanym smaku
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1156
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13196
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1156
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13196
Składniki
Namoczyć bułkę w mleku, odcisnąć, rozdrobnić, dodać do mięsa wraz z solą, pieprzem i zieleniną Bardzo dokładnie wyrobić. Dodać ser, jeszcze raz wyrobić. Rozgrzać na patelni olej i kłaść uformowane wilgotnymi dłońmi kotlety, obtoczone w tartej bułce. Smażyć na rumiano z obu stron. Pod koniec smażenia na kilka minut przykryć patelnię, aby kotlety dosmażyły się w środku.