Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone o niespotykanym smaku
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3802
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3817
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 390
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 732
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3802
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3817
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 390
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 732
Składniki
Namoczyć bułkę w mleku, odcisnąć, rozdrobnić, dodać do mięsa wraz z solą, pieprzem i zieleniną Bardzo dokładnie wyrobić. Dodać ser, jeszcze raz wyrobić. Rozgrzać na patelni olej i kłaść uformowane wilgotnymi dłońmi kotlety, obtoczone w tartej bułce. Smażyć na rumiano z obu stron. Pod koniec smażenia na kilka minut przykryć patelnię, aby kotlety dosmażyły się w środku.