Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4576
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1667
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 514
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4576
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1667
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 514
Składniki
najpierw namaczamy bułkę aby zmiekła i odcisnietą dodajemy do mięsa.mastępnie dodajemy pokrojoną w drobna kostkę cebulę, zioła, przyprawy oraz połowe startego sera.wszystko mieszamy.
nastepnie bierzemy troche mięsa iformujemy z niego kulkę w kształcie kapeluszowego grzyba.w powstałym wgłebieniu umieszczamy pokrojnę drobno papryke.tak przygotowane kulki umieszczamy na natłuszczonej blaszce i zapiekamy w tem. 180 stopni przez 15-20 minut.
po 15-20 minutach wyciagam mieso z piekarnika i dokładamy pokrojone w drobna kostkę pomidory i posypujemy serem.zapiekamy przez następne 10 minut.
podajemy z ziemniakami, choć na zimno też są wyśmienite