Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3748
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41461
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 439
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 243
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3748
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41461
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 439
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 243
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Składniki
najpierw namaczamy bułkę aby zmiekła i odcisnietą dodajemy do mięsa.mastępnie dodajemy pokrojoną w drobna kostkę cebulę, zioła, przyprawy oraz połowe startego sera.wszystko mieszamy.
nastepnie bierzemy troche mięsa iformujemy z niego kulkę w kształcie kapeluszowego grzyba.w powstałym wgłebieniu umieszczamy pokrojnę drobno papryke.tak przygotowane kulki umieszczamy na natłuszczonej blaszce i zapiekamy w tem. 180 stopni przez 15-20 minut.
po 15-20 minutach wyciagam mieso z piekarnika i dokładamy pokrojone w drobna kostkę pomidory i posypujemy serem.zapiekamy przez następne 10 minut.
podajemy z ziemniakami, choć na zimno też są wyśmienite