Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1993
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1675
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1993
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1675
Składniki
najpierw namaczamy bułkę aby zmiekła i odcisnietą dodajemy do mięsa.mastępnie dodajemy pokrojoną w drobna kostkę cebulę, zioła, przyprawy oraz połowe startego sera.wszystko mieszamy.
nastepnie bierzemy troche mięsa iformujemy z niego kulkę w kształcie kapeluszowego grzyba.w powstałym wgłebieniu umieszczamy pokrojnę drobno papryke.tak przygotowane kulki umieszczamy na natłuszczonej blaszce i zapiekamy w tem. 180 stopni przez 15-20 minut.
po 15-20 minutach wyciagam mieso z piekarnika i dokładamy pokrojone w drobna kostkę pomidory i posypujemy serem.zapiekamy przez następne 10 minut.
podajemy z ziemniakami, choć na zimno też są wyśmienite