Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mięso mielone ze śliwkami"
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 32
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 523
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2001
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3990
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 32
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 523
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2001
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3990
Składniki
Śliwki zalej wrzącą wodą i odłóż. Na rozgrzaną oliwę wrzuć pokrojoną cebulę i czosnek, dopraw ulubionymi przyprawami. Bułkę namocz w mleku i odciśnij.
Mięso wymieszaj z jajkiem, namoczoną bułką i podsmażonymi warzywami. Foremkę obłóż plastrami boczku i wyłóż masę. Na wierzch ułóż śliwki. Piecz około 1 godziny w temperaturze 180° C.Źródło: Na żywo