Do góry

Dania główne Przepis na:

Mięso mielone ze śliwkami

Mięso mielone ze śliwkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 1757 Ocena: 14907

Dodano:

Odsłon: 3

Przepis wart wypróbowania: "Mięso mielone ze śliwkami"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Mięso mielone ze śliwkami

Przygotowanie

  1. Śliwki zalej wrzącą wodą i odłóż. Na rozgrzaną oliwę wrzuć pokrojoną cebulę i czosnek, dopraw ulubionymi przyprawami. Bułkę namocz w mleku i odciśnij.

  2. Mięso wymieszaj z jajkiem, namoczoną bułką i podsmażonymi warzywami. Foremkę obłóż plastrami boczku i wyłóż masę. Na wierzch ułóż śliwki. Piecz około 1 godziny w temperaturze 180° C.

    Źródło: Na żywo

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń