Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31039
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3687
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5770
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31039
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3687
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5770
Składniki
Udka umyj i osusz. Włóż do miski. W tym czasie miód wymieszaj z sosem sojowym, papryką, solą, pieprzem, wodą i przeciśniętym czosnkiem.
Marynatą zalej udka i odstaw do lodówki na 2 godziny. Następnie przełóż do naczynia żaroodpornego, skrop oliwą z oliwek, przykryj folią i piecz w temperaturze 180° C przez 40 min.Źródło: Na żywo