Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotujcie dużą łyżkę do zjedzenia tej kapusty prosto z garnka... taaaaka pychota.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8174
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 417
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8174
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 417
Składniki
Kapustę i cebulę posiekać, zalać wodą, dodać vegetę, liść laurowy, ziele angielskie i gotować do miękkości.
Po ugotowaniu odlać wodę, wyjąć wszystkie przyprawy i doprawić solą, pieprzem, kwaskiem cytrynowym i cukrem.
Przygotować zasmażkę ze słoniny i mąki. Połączyć z kapustą, dodać koperek i jeszcze chwile gotować, żeby składniki się dobrze połączyły.