Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotujcie dużą łyżkę do zjedzenia tej kapusty prosto z garnka... taaaaka pychota.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1292
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 797
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1417
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1292
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 797
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1417
Składniki
Kapustę i cebulę posiekać, zalać wodą, dodać vegetę, liść laurowy, ziele angielskie i gotować do miękkości.
Po ugotowaniu odlać wodę, wyjąć wszystkie przyprawy i doprawić solą, pieprzem, kwaskiem cytrynowym i cukrem.
Przygotować zasmażkę ze słoniny i mąki. Połączyć z kapustą, dodać koperek i jeszcze chwile gotować, żeby składniki się dobrze połączyły.