Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotujcie dużą łyżkę do zjedzenia tej kapusty prosto z garnka... taaaaka pychota.
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 272
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 530
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 991
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 275
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 272
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 530
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 991
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 275
Składniki
Kapustę i cebulę posiekać, zalać wodą, dodać vegetę, liść laurowy, ziele angielskie i gotować do miękkości.
Po ugotowaniu odlać wodę, wyjąć wszystkie przyprawy i doprawić solą, pieprzem, kwaskiem cytrynowym i cukrem.
Przygotować zasmażkę ze słoniny i mąki. Połączyć z kapustą, dodać koperek i jeszcze chwile gotować, żeby składniki się dobrze połączyły.