Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie i co najważniejsze tanie
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8069
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8069
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Składniki
Ziemniaki obrać i zetrzeć na małych oczkach tarka, dodać jajko, sól i mąkę. Dobrze wymieszać. Usmażyć.
Propozycja podania: 1) ze śmietaną i cukrem; 2) z gulaszem lub po węgiersku