Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Muffiny jak omlet"
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Składniki
Różyczki brokuł i szpinak umyj, osusz i drobno posiekaj. Jajka wbij do miski i wymieszaj z mlekiem. Całość ubij na jednolitą masę i dopraw do smaku solą i czosnkiem granulowanym.
Foremki na muffiny posmaruj oliwą i włóż do nich rozdrobnione warzywa. Następnie dodaj ser i zalej do 3/4 wysokości ubitą masą z jajek i mleka. Tak przygotowane foremki wstaw do nagrzanego piekarnika.
Piecz w temperaturze 180 °C przez 15 minut. Podawaj z zielonym groszkiem wy mieszanym z kawałkami awokado i kozim serem.Źródło: Na żywo