Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Muffiny jak omlet"
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 713
Pomysł na danie do ryżu,, ziemniaków czy makaronu. Jak kto woli. Bardzo prost...
Odsłon: 253
U mnie też już powoli czuć świąteczną aurę. :) Proponuję przekąskę ze śledzia...
Odsłon: 442
Karp moczony w mleku i cebuli to przepis, dzięki któremu ryba będzie bardziej...
Odsłon: 5422
Biały sos podstawowy stanowi bazę dla licznych wariantów sosów. Do bazy możem...
Odsłon: 243
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 713
Pomysł na danie do ryżu,, ziemniaków czy makaronu. Jak kto woli. Bardzo prost...
Odsłon: 253
U mnie też już powoli czuć świąteczną aurę. :) Proponuję przekąskę ze śledzia...
Odsłon: 442
Karp moczony w mleku i cebuli to przepis, dzięki któremu ryba będzie bardziej...
Odsłon: 5422
Biały sos podstawowy stanowi bazę dla licznych wariantów sosów. Do bazy możem...
Odsłon: 243
Składniki
Różyczki brokuł i szpinak umyj, osusz i drobno posiekaj. Jajka wbij do miski i wymieszaj z mlekiem. Całość ubij na jednolitą masę i dopraw do smaku solą i czosnkiem granulowanym.
Foremki na muffiny posmaruj oliwą i włóż do nich rozdrobnione warzywa. Następnie dodaj ser i zalej do 3/4 wysokości ubitą masą z jajek i mleka. Tak przygotowane foremki wstaw do nagrzanego piekarnika.
Piecz w temperaturze 180 °C przez 15 minut. Podawaj z zielonym groszkiem wy mieszanym z kawałkami awokado i kozim serem.Źródło: Na żywo