Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Nadziewana kaczka"
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1263
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 263
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2260
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1263
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 263
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2260
Składniki
Kaczkę natrzyj solą, pieprzem, majerankiem, włóż kilka listków laurowych. Zmiel podroby z namoczoną, odciśniętą bułką, dodaj mięso, natkę, jajko, przypraw farsz. Nadziej kaczkę farszem, zaszyj tuszkę. Włóż do brytfanki, podlej wodą. Piecz ok. 1,5 godz. w temp. 200°C. Polewaj mięso sosem powstałym z pieczenia.
Porcje: 6. : 120 min. Cena: 3,30 zł. Kalorie: 480.
Przepis nadesłała Janina Put z Oławy</strong>Źródło: Takie jest życie