Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pałeczki z kurczaka, faszerowane mięsem mielonym i pieczarkami.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3774
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 622
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3774
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 622
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Składniki
Z pałek usunąć kości.
Mięso mielone doprawić do smaku przyprawami.
Cebulkę pokroić w drobną kostkę i dołączyć do mięsa.
Pieczarki zasmażyć na patelni z odrobiną wegety i również dodać do mięsa. Następnie dodać pokrojoną drobno natkę pietruszki.
Tak przygotowanym "farszem" nadziać "puste" już w środku pałeczki.
Pałki posypać przyprawą do kurczaka po staropolsku, lub złocistą (kto co preferuje).
Pałki ułożyć na blasze, i piec w piekarniku 180 "C
Tak przygotowane pałeczki ja podaję z ziemniaczkami i surówką z pora i marchwi.
Życzę smacznego;-)