Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pałeczki z kurczaka, faszerowane mięsem mielonym i pieczarkami.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18463
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18463
Składniki
Z pałek usunąć kości.
Mięso mielone doprawić do smaku przyprawami.
Cebulkę pokroić w drobną kostkę i dołączyć do mięsa.
Pieczarki zasmażyć na patelni z odrobiną wegety i również dodać do mięsa. Następnie dodać pokrojoną drobno natkę pietruszki.
Tak przygotowanym "farszem" nadziać "puste" już w środku pałeczki.
Pałki posypać przyprawą do kurczaka po staropolsku, lub złocistą (kto co preferuje).
Pałki ułożyć na blasze, i piec w piekarniku 180 "C
Tak przygotowane pałeczki ja podaję z ziemniaczkami i surówką z pora i marchwi.
Życzę smacznego;-)