Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pałeczki z kurczaka, faszerowane mięsem mielonym i pieczarkami.
Śniadanie, deser czy przystawka delikatnie słodka i ostra. Z odrobiną świeżo...
Odsłon: 20
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 100
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 113
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 135
Śniadanie, deser czy przystawka delikatnie słodka i ostra. Z odrobiną świeżo...
Odsłon: 20
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 100
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 113
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 135
Składniki
Z pałek usunąć kości.
Mięso mielone doprawić do smaku przyprawami.
Cebulkę pokroić w drobną kostkę i dołączyć do mięsa.
Pieczarki zasmażyć na patelni z odrobiną wegety i również dodać do mięsa. Następnie dodać pokrojoną drobno natkę pietruszki.
Tak przygotowanym "farszem" nadziać "puste" już w środku pałeczki.
Pałki posypać przyprawą do kurczaka po staropolsku, lub złocistą (kto co preferuje).
Pałki ułożyć na blasze, i piec w piekarniku 180 "C
Tak przygotowane pałeczki ja podaję z ziemniaczkami i surówką z pora i marchwi.
Życzę smacznego;-)