Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1294
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 802
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1418
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1294
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 802
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1418
Składniki
delikatnie rozbic fileta podzielic na 4 czesci, oproszyc sola pieprzem i pozostalymi przyprawami,
nastepnie na kazdym filecie polozyc boczek,pora,marchew,papryke,maslo i przykryc zoltym serem
zawinac spaic wykalaczka wlozyc do pieca piec ok 30-40 min pod koniec pieczenia na kazdej roladce polozyc plaster sera i pozostawic do lekkiego stopienia.wyjac podawac z ziemniakami i sorowka