Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
delikatnie rozbic fileta podzielic na 4 czesci, oproszyc sola pieprzem i pozostalymi przyprawami,
nastepnie na kazdym filecie polozyc boczek,pora,marchew,papryke,maslo i przykryc zoltym serem
zawinac spaic wykalaczka wlozyc do pieca piec ok 30-40 min pod koniec pieczenia na kazdej roladce polozyc plaster sera i pozostawic do lekkiego stopienia.wyjac podawac z ziemniakami i sorowka