Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To łatwa w przygotowaniu potrawa dla początkujących miłośników kuchni włoskiej. Przepis przywieziony z Włoch. Wbrew pozorom - bardzo smaczne, spróbujcie!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 338
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 63
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 341
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 32487
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9104
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 338
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 63
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 341
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 32487
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9104
Składniki
Na patelni podgrzać oliwę i przysmażyć na niej czosnek. Gdy się zrumieni - usunąć. Makaron ugotować "al dente", odcedzić i przełożyć do garnka, w którym się gotował. Wlać oliwkę, dobrze zamieszać, natychmiast wykładać na talerze, posypać tartym parmezanem, dodać bazylię. Można przyrządzić w wersji pikantnej, dodając również papryczkę peperoncino, a zamiast bazylii - posiekaną pietruszkę.. Podawać z czerwonym, wytrawnym winem.Smacznego.