Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pączki róży z ciasta francuskiego i jabłek"
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7674
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2847
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7674
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2847
Składniki
Jabłka pokrój w cienkie plasterki i zanurz we wrzątku z sokiem z cytryny.
Ciasto francuskie potnij w paski ok. 6 cm i w połowie posmaruj konfiturą.
Na nich ułóż odsączone plasterki jabłek. Złóż paski na pół, a następnie zwiń je w rulon i umieść w foremkach na muffinki.
Piecz ciastka około 20 minut w temp. 200°C.Źródło: Super TV