Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pączki róży z ciasta francuskiego i jabłek"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12459
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1406
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13434
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5677
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12459
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1406
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13434
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5677
Składniki
Jabłka pokrój w cienkie plasterki i zanurz we wrzątku z sokiem z cytryny.
Ciasto francuskie potnij w paski ok. 6 cm i w połowie posmaruj konfiturą.
Na nich ułóż odsączone plasterki jabłek. Złóż paski na pół, a następnie zwiń je w rulon i umieść w foremkach na muffinki.
Piecz ciastka około 20 minut w temp. 200°C.Źródło: Super TV