Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pączki róży z ciasta francuskiego i jabłek"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1446
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1612
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1446
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1612
Składniki
Jabłka pokrój w cienkie plasterki i zanurz we wrzątku z sokiem z cytryny.
Ciasto francuskie potnij w paski ok. 6 cm i w połowie posmaruj konfiturą.
Na nich ułóż odsączone plasterki jabłek. Złóż paski na pół, a następnie zwiń je w rulon i umieść w foremkach na muffinki.
Piecz ciastka około 20 minut w temp. 200°C.Źródło: Super TV