Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i sycące. A przy tym banalnie proste.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4557
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417952
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4557
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417952
Składniki
Filet z pangi dzielimy na kawałki około 2x2cm, mieszamy z wegetą i sosem chili. Odstawiamy aż ryba przejdzie mieszanką. Rozgrzewamy olej na patelni, i dusimy rybę na wolnym ogniu, aż się zetnie. Dodajemy pomidory z puszki i dusimy do chwili gdy ryba zrobi się czerwona. Na koniec trzeba dodać śmietanę i rozmieszać z całością. Najlepiej podawać z ryżem białym gotowanym na sypko.