Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i sycące. A przy tym banalnie proste.
Świąteczne smaki.
Odsłon: 84
Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach olcha/buk.
Odsłon: 51
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 74
Pierniczki to smak i aromat świąt A takie nadziewane powidłami i oblane deli...
Odsłon: 178
Świąteczne smaki.
Odsłon: 84
Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach olcha/buk.
Odsłon: 51
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 74
Pierniczki to smak i aromat świąt A takie nadziewane powidłami i oblane deli...
Odsłon: 178
Składniki
Filet z pangi dzielimy na kawałki około 2x2cm, mieszamy z wegetą i sosem chili. Odstawiamy aż ryba przejdzie mieszanką. Rozgrzewamy olej na patelni, i dusimy rybę na wolnym ogniu, aż się zetnie. Dodajemy pomidory z puszki i dusimy do chwili gdy ryba zrobi się czerwona. Na koniec trzeba dodać śmietanę i rozmieszać z całością. Najlepiej podawać z ryżem białym gotowanym na sypko.