Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i sycące. A przy tym banalnie proste.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1005
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4632
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1280
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1005
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4632
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1280
Składniki
Filet z pangi dzielimy na kawałki około 2x2cm, mieszamy z wegetą i sosem chili. Odstawiamy aż ryba przejdzie mieszanką. Rozgrzewamy olej na patelni, i dusimy rybę na wolnym ogniu, aż się zetnie. Dodajemy pomidory z puszki i dusimy do chwili gdy ryba zrobi się czerwona. Na koniec trzeba dodać śmietanę i rozmieszać z całością. Najlepiej podawać z ryżem białym gotowanym na sypko.