Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie rozpływające się w ustach.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4685
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12712
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5714
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7188
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4685
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12712
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5714
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7188
Składniki
Grzyby mocz 30 min,pokrój.Na łyżce oleju podsmaż starty imbir,szczyptę przyprawy ''''5 smaków'''',posiekany czosnek.Dodaj grzyby,pokrojoną paprykę,chili i cebulę.Smaż 3 min.Połącz wino,sos sojowy,olej sezamowy i mąkę ziemniaczaną.Wlej do warzyw,zagotuj.
Filety pokrój na kawałki,oprósz solą.Jajka roztrzep.Rybę posyp mąką,zanurz w jajkach i obtocz w sezamie.Usmaż na oleju.Podawaj na warzywach.