Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie rozpływające się w ustach.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8499
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 552
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8499
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 552
Składniki
Grzyby mocz 30 min,pokrój.Na łyżce oleju podsmaż starty imbir,szczyptę przyprawy ''''5 smaków'''',posiekany czosnek.Dodaj grzyby,pokrojoną paprykę,chili i cebulę.Smaż 3 min.Połącz wino,sos sojowy,olej sezamowy i mąkę ziemniaczaną.Wlej do warzyw,zagotuj.
Filety pokrój na kawałki,oprósz solą.Jajka roztrzep.Rybę posyp mąką,zanurz w jajkach i obtocz w sezamie.Usmaż na oleju.Podawaj na warzywach.