Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie rozpływające się w ustach.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 78
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 78
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Grzyby mocz 30 min,pokrój.Na łyżce oleju podsmaż starty imbir,szczyptę przyprawy ''''5 smaków'''',posiekany czosnek.Dodaj grzyby,pokrojoną paprykę,chili i cebulę.Smaż 3 min.Połącz wino,sos sojowy,olej sezamowy i mąkę ziemniaczaną.Wlej do warzyw,zagotuj.
Filety pokrój na kawałki,oprósz solą.Jajka roztrzep.Rybę posyp mąką,zanurz w jajkach i obtocz w sezamie.Usmaż na oleju.Podawaj na warzywach.