Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszności:)
Cebulę kroimy w paseczki, albo krążki, parówki w plastry, a jabłka w kostkę. podsmażamy kiełbaskę i przekładamy do osobnego garnka. Następnie podsmażamy na złoty kolor cebulę, dusimy ją, a następnie wlewamy bulion i wrzucamy jabłka, gotujemy jakiś czas.
Dodajemy do parówek, wlewamy piwko :) i gotujemy jeszcze chwilę. Doprawiamy czym kto lubi: vegetą, papryką słodką, pieprzem, bazylią, czubrycą (czasem dodaje chiil, jeśli mam ochotę na ostrzejsze danie).
Dobrze jest pokroić jabłka w dość drobną kostkę, wtedy szybciej się rozgotują, można je rozgnieść.
Ja dodaję jeszcze 2 łyżki koncentratu, który nadaje potrawie lekko kwaskowy smak i ładny kolor.
Smacznego!
Przepis dnia
Pyszny i prosty chleb na piwie z dodatkiem miodu. Piwo w trakcie pieczenia od...
Odsłon: 6060
W większości przypadków jak robię kotlety mielone to robię drugie danie, troc...
Odsłon: 212
Bardzo lubię klasyczną marchewkę z groszkiem, ale wersja z soczystym i słodki...
Odsłon: 961
Kruche, chrupiące i mocno orzechowy. Genialne ciasteczka z masła orzechowego...
Odsłon: 1344
Smakowite kotlety mielone z kurczaka ze świeżą papryką oraz aromatyczną przyp...
Odsłon: 41828
Przepis dnia
Domowe, jogurtowe, 'treściwe', pyszne i ZIMNE ;) idealne na upały :)
Odsłon: 5813
W większości przypadków jak robię kotlety mielone to robię drugie danie, troc...
Odsłon: 212
Bardzo lubię klasyczną marchewkę z groszkiem, ale wersja z soczystym i słodki...
Odsłon: 961
Kruche, chrupiące i mocno orzechowy. Genialne ciasteczka z masła orzechowego...
Odsłon: 1344
Smakowite kotlety mielone z kurczaka ze świeżą papryką oraz aromatyczną przyp...
Odsłon: 41828
Przepis dnia
Domowe, jogurtowe, 'treściwe', pyszne i ZIMNE ;) idealne na upały :)
Odsłon: 5813
Składniki
Cebulę kroimy w paseczki, albo krążki, parówki w plastry, a jabłka w kostkę. podsmażamy kiełbaskę i przekładamy do osobnego garnka. Następnie podsmażamy na złoty kolor cebulę, dusimy ją, a następnie wlewamy bulion i wrzucamy jabłka, gotujemy jakiś czas. Dodajemy do parówek, wlewamy piwko :) i gotujemy jeszcze chwilę. Doprawiamy czym kto lubi: vegetą, papryką słodką, pieprzem, bazylią, czubrycą (czasem dodaje chiil, jeśli mam ochotę na ostrzejsze danie). Dobrze jest pokroić jabłka w dość drobną kostkę, wtedy szybciej się rozgotują, można je rozgnieść. Ja dodaję jeszcze 2 łyżki koncentratu, który nadaje potrawie lekko kwaskowy smak i ładny kolor. Smacznego!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Ryba po grecku – moja ulubiona
Dania główne
PYSZNA KARKÓWKA Z MARYNATĄ
Dania główne
Chorwackie cevapcici z grilla
Dania główne
Fasola Jaś po bretońsku
Ryba po grecku – moja ulubiona
Nie wiem jak Państwo, ale jednym z moich ulubionych dań jest ryba ale ryba po...
Odsłon: 14
PYSZNA KARKÓWKA Z MARYNATĄ
Prosty przepis na marynatę do karkówki gdzie będzie nam potrzebny karczek wie...
Odsłon: 39