Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasta z soi i pistacji"
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Edamame ugotuj do miękkości, odcedź i ostudź. Następnie obierz z łupin i nasiona przełóż do blendera. Pistacje wyjmij ze skorupek i razem z resztą składników dodaj do ugotowanej soi.
Całość dokładnie zmiksuj, aż masa nabierze jednolitej konsystencji. Przypraw do smaku sokiem z cytryny i pieprzem.Źródło: Na żywo